EmailTwitterFacebookLinkedIn

Stage lopen of afstuderen bij Van Raam? 

In 2012 is Van Raam samen met Contour AS en Waterkracht een eigen Innovatiehub, genaamd Innovar (Innovatie Varsseveld), gestart. In dit Innovatiecentrum zijn er elke periode bij Van Raam meerdere studenten van verschillende opleidingen en niveaus aanwezig die een stage- of afstudeeropdracht uitvoeren. Bij van Raam hechten we veel waarde aan doorontwikkeling van bestaande fietsen en het bedenken van nieuwe producten en oplossingen, dit doen we graag in combinatie met studenten.

Innovar wordt geleid door een projectmanager, die er specifiek voor de studenten is. Ook is er naast de projectmanager een inhoudelijke begeleider aanwezig die de studenten begeleidt. Tevens krijgen studenten d.m.v. de Innovatiehub de mogelijkheid om met andere studenten samen te werken en je ervaringen te delen. Innovar is bedoeld om enerzijds getalenteerde studenten met een frisse blik goed te begeleiden tijdens een stage, project of afstudeeropdracht en anderzijds is het de taak van de bedrijven om studenten bekend en vertrouwd te maken met het bedrijfsleven.

Ben jij enthousiast over Van Raam en ben jij de geschikte student die Van Raam zoekt? Kijk dan op de website van Innovar welke opdracht bij jou past! 
Copyright © Van Raam 2020     |     Disclaimer    Privacy- en cookieverklaring     
Contact

Van Raam
Guldenweg 23

7051 HT Varsseveld, NL
+31 (0)315 – 25 73 70
www.vanraam.com