EmailTwitterFacebookLinkedIn

Sollicitatieprocedure  

Bij Van Raam zijn we regelmatig op zoek naar nieuwe talenten. Logisch dus, dat we solliciteren voor jou zo gemakkelijk mogelijk maken. Ook nadat je hebt gesolliciteerd, weet je bij Van Raam precies waar je aan toe bent. De status van je sollicitatie vind je altijd terug op je eigen sollicitatiepagina.

Voor de duidelijkheid zetten we hier onze sollicitatieprocedure op een rij.


Solliciteren
Solliciteer via onze website op de gewenste vacature. Klik op de button "Solliciteren" op de vacaturepagina, vul het formulier in en voeg daar je CV en motivatiebrief toe.


Ontvangstbevestiging
Nadat je via onze website hebt gesolliciteerd, ontvang je een automatische bevestiging per
e-mail. Niet ontvangen? Soms komt deze sollicitatiebevestiging in je spamfilter terecht, afhankelijk van je instellingen. Controleer deze dus ook even.


Selectie op CV en motivatie
In de eerste stap van het selectieproces bekijken de recruiter en leidinggevende van de afdeling met interesse en zorg jouw sollicitatie.
Zijn jouw CV en motivatie niet overtuigend genoeg, dan moeten we je teleurstellen en ontvang je een afwijzing via de e-mail.
Als we ‘op het eerste gezicht’ wel de match zien tussen jou en de vacature, dan zetten wij binnen twee weken het volgende stappenplan in gang:


Kennismakingsgesprek
Tijdens het eerste gesprek maken we kennis met elkaar. In dit gesprek gaan we inhoudelijk in op je CV en de vaardigheden die je nodig hebt voor de functie. Op die manier komen wij te weten of jij die enthousiaste professional bent die wij zoeken. Maar ook of de functie past bij wat jij zoekt.  


Tweede gesprek
Afhankelijk van de functie volgt er na de kennismaking nog één of meerdere gesprekken. In een tweede selectiegesprek hebben wij het uitgebreider over de inhoud van de functie, het team en natuurlijk over jou.


Arbeidsvoorwaardenvoorstel
Als jij en Van Raam het helemaal zien zitten, dan ontvang je van ons een arbeidsvoorwaardenvoorstel.

 
Geen match

Mochten we besluiten dat er geen match is dan zullen we jou hierover persoonlijk via de telefoon informeren. 
Copyright © Van Raam 2020     |     Disclaimer    Privacy- en cookieverklaring     


Contact

Van Raam
Guldenweg 23

7051 HT Varsseveld, NL
+31 (0)315 – 25 73 70
www.vanraam.com